Tag kørekort som 17 årig hos Thinggaards Køreskole.

Del


Din Køreskole i Aalborg og Nørresundby. Lær det, let, sikkert, hurtigt og billigt.

Alle hold starter kl 17:30 og er hurtig hold, med teori og kørsel 2. gange om ugen, så er teorien og prøven overstået på ca.4-5 uger og køreprøve ca.1-2 uger senere.
Du kan tilmelde dig ved brug af formularen tilmelding husk, at vælge hold starts datoen. Du må tidligst starte 3 måneder før du bliver 18 år (og nu 17 år efter særlige regler), men vi anbefaler højst 2 måneder p.g.a vores korte forløb (ca. 5-7 uger).
Du kan tidligst gå til teoriprøve 1 måned før du bliver 18 år (17 år) og køreprøve på din fødselsdag, hvis det er en hverdag.

 Bil Boulevarden

Byens nok korteste forløb ca. 5-6 uger fra start til slut

Få kørekort som 17-årig

Et flertal i Folketinget har godkendt, at 17-årige som et forsøg helt lovligt kan sætte sig bag rattet i en bil.

Indtil videre kommer reglerne til at se sådan her ud:

  • 17-årige bilister skal ledsages af en voksen, som er mindst 30 år gammel, med kørekort og mindst ti års erfaring som bilist.
  • Den voksne ledsager må ikke selv have fået hverken betinget eller ubetinget frakendt sit kørekort i løbet af en tiårig periode.
  • Den voksne ledsager skal selv være i stand til at køre bil og må altså ikke være beruset.
  • 17-årige skal, lige som 18-årige skal det i dag, have bestået både teori og praksis, inden de kan få deres kørekort udleveret.
  • Du vil kunne begynde at tage kørekort tre måneder før, du fylder 17.

Hvornår kan jeg begynde at tage kørekort?

Indtil videre er forsøgsordningen blot godkendt, men den forventes at træde i kraft 1. januar 2017. Hos Thinggaards Køreskole er vi klar til undervise dig efter den nye ordning lige så snart den træder i kraft. Når ordningen er trådt i kraft, kan du begynde at tage dit kørekort 3 måneder før du fylder 17 år, men vi anbefaler 2 måneder p.g.a. vort korte forløb ca. 5-6 uger – det vil sige som 16-år og 9 mdr. kan du begynde.


Jeg er klar! Hvordan tilmelder jeg mig?

Send en besked til os via kontaktformularen som er herunder eller skriv til os på info@thinggaardskoreskole.dk, hvor du skriver, at du er 16 eller 17 og gerne vil i gang med et kørekort – så får du besked fra os lige så snart vi har registreret dig.
Du skal udfylde en forældresamtykke erklæring og medbringe den i Køreskolen den første aften.

  TILMELD DIG HER


Sidste nyt 13/10 16
Transportministeriets departement har udtalt, at kørekort til 17 årige træder i kraft 1/1-17. Dog mangler ministerens underskrift stadig. Undervisningen kan stadig først påbegyndes efter ikrafttrædelse. Den 7/11 vil der være informationsmateriale tilgængeligt på Rådets hjemmeside.

Udkast til kørekort som 17 årig
Husk  at det er et udkast og datoen stadig kan ændres. OBS !!!! Man må ikke starte undervisningen før loven er godkendt.

Kontaktformular

 

Verification

%d bloggers like this: