Køreskole i Aalborg – Kort forløb – Høj beståelsesprocent

Del på FacebookByens nok korteste forløb ca. 5 uger fra start til slut


 Fra start til slutikon_bil

Nu starter dit forløb, tiden er inde til at komme i gang.Første aften gennemgår vi sammen selve forløbet, og du får en grundig introduktion i undervisningen. Samtidigt afsættes tid til kravlegård – vi kan jo lige så godt komme i gang med det samme?

Lukket øvelsesplads (Kravlegård) Hæsumvej 57 9530  Støvring  find vej se her.

Landevejen ligger for dine fødder, men før du skal køre på
”de store veje”, starter du med 4×45 minutter på kravlegården. Her læres de grundlæggende øvelser i bilen, og du bliver fortrolig med koblingspunktet og bremser. Hvis du ikke helt er klar til at komme videre, tager vi en tur mere på kravlegården først.

Teorilokalet Boulevarden 35 9000 Aalborg

Boulevarden 35

Teori og kørselsundervisning

Når du har lært noget til Teori, skal du selvfølgelig på vejene
og teste det bagefter. Derfor hænger Teori og Kørsel naturligvis sammen i forløbet, så det teoretiske bliver prøvet i praksis. Når selve kørslen fungerer tilfredsstillende, er du klar til at gå videre med teorien.

Teoriprøve Find vej hertil

Du har nu kørt min. 14 køretimer, og 30 teorilektioner. Måske har du oven i købet haft et par ekstra køretimer, da det er bedst, at køre disse inden teoriprøven, nu er tiden inde… Du skal til teoriprøve. Inden prøven har din kørelærer gennemgået forløbet med dig, så du er helt klar.

Tidsforbrug indtil nu ca. 4 – 5 uger


Køreteknisk anlæg
 (Glatbane) Find vej hertil

Du er nu nået så langt, at dine køretekniske færdigheder skal trænes og finjusteres, så du er klar til alle former for trafik og vejrsituationer. Derfor øves bremse- og undvigemanøvre på både glat og tør vej. Glatbane er 1×45 min. teori og 4×45 min. kørsel – så du skal nok prøve det hele.

 

Tidsforbrug indtil nu ca. 5 – 6 uger
Køreprøven Find vej hertil

Dagen, du har ventet på siden starten, er nu kommet – den store eksamen. Presset hviler alene på dine skuldre,men tag det roligt. Vi starter normalt med en opvarmnings lektion, hvorefter du sammen med din kørelærer kører til prøvestedet.Her møder du den køreprøvesagkyndige, der tjekker, at papirerne er i orden, og så er I klar til at begynde køreprøven.

0_0_0_0_250_63_csupload_58253064_large
 Ring til  Køreskolen for mere info tlf.nr. 40 45 90 47
Lær det, let sikkert og hurtigt
 Tilbage